“3 generaties sinds 1937: service, kwaliteit en scherpe prijzen!”

Fietsen Wildiers is een familiezaak die in 1937 werd opgericht in Kapellen. Sinds 1998 is de zaak in handen van 3de generatie Tim Wildiers. Samen met Kris Voet en Peter Hermans staat hij aan het hoofd van dynamisch team met inzicht in de veranderende fietsmarkt en consument.

1000m² Fietsplezier en mobiliteit in centrum Kapellen.

 

Fietsen Wildiers is al meer dan 70 jaar actief in Kapellen, eerst in de Essenhoutstraat daarna in de Dorpsstraat. In 2017 verhuisden we naar de Antwerpsesteenweg, de belangrijkste winkelstraat in Kapellen en vlot te bereiken via de A12 en E19. Spring eens binnen en neem de tijd om ons groot aanbod te komen ontdekken!

500 m2 fietsplezier in centrum Zwijndrecht.

 

Om onze klanten op Linkeroever en in het Waasland nog beter te kunnen bedienen opende Fietsen Wildiers een tweede vestiging in het centrum van Zwijndrecht. Je vindt onze winkel in de Statiestraat waar we een mooi aanbod aan elektrische fietsen, speed-pedelecs, mountainbikes en racefietsen aanbieden.

900 m2 fietsplezier in centrum Geel.

 

Onze klanten uit de Kempen zijn vanaf januari 2019 welkom in Geel waar we onze meest recente vestiging zullen openen. In de Nieuwsstraat zullen we er een mooi aanbod van zowel elektrische fietsen, speed-pedelecs als stadsfietsen aanbieden.

1000 m2 fietsplezier op 2 km van het centrum.

 

Onze klanten uit de Limburgse Kempen zijn vanaf 2 mei welkom in Hasselt waar onze meest recente vestiging geopend is. Momenteel nog wel in een tijdelijke oplossing, de verbouwingen zullen in het najaar starten. In de Heidestraat zullen we een mooi aanbod van zowel elektrische fietsen, speed-pedelecs als race en mountainbikes aanbieden.